• 300

    Tenaga Kerja Teknis

  • 65

    Negara & wilayah bisnis

  • 3

    Pabrik-pabrik

  • 200

    prabotan

about

Babagan awake dhewe

Ngerti perusahaan kita

Zigong City Xinhua Industrial Co., Ltd. didegaké ing taun 2005. Dumunung ing kutha Zigong Provinsi Sichuan China, Zigong minangka salah sawijining basis produksi Tungsten carbide Material ing China.Xinhua Industrial minangka perusahaan sing spesialisasine ing produksi bahan karbida lan alat pemotong karbida, ZWEIMENTOOL minangka merek alat pemotong karbida paling dhuwur sing diduweni dening Zigong City Xinhua Industrial Co., Ltd.

Dianugerahi dening pemerintah minangka perusahaan bintang ekspor inovasi teknologi dhuwur, mimpin riset lan pangembangan bahan karbida lan alat pemotong karbida ing China.

liyane

Apa Pilih Kita

Kaluwihan Kita

Kualitas tansah Aturan Pisanan kita

Saka pilihan bahan mentah tungsten karbida kanggo saben link produksi, sistem manajemen kualitas sing ketat lan peralatan produksi majeng nggawe kita unik.

Nglayani pelanggan ing luwih saka 80 negara

Waca liyanekanggo ngerteni sebabedipercaya dening pelanggan ing saindenging jagad

Tampilan produk

Kanggo nyedhiyani sampeyan karo produk kualitas dhuwur

Peralatan Produksi

Proses produksi kita

Mesin Penggiling Agathon Kab

Peter Wolters CNC Precision Double End Lapping Machine

Low Pressure Sintering Furnace

Pusat Warta

Kenal kita ing wektu nyata
03-22

Sawetara kawruh tombol babagan Cemented Carbide -Definition of Physical Properties

* Kekerasan Kekerasan materi ditetepake minangka kemampuan kanggo nglawan hard Dipencet menyang surfa...

Sawetara kawruh tombol babagan Cemented Carbide -Definition of Physical Properties

* Kekerasan Kekerasan materi ditetepake minangka kemampuan kanggo nglawan hard Dipencet menyang surfa...

03-22

Tansah nambah kanggo nambah daya saing inti saka

alat pemotong karbida - kutipan saka Rapat Ringkasan Tahunan Industri Xinhua Tansah nambah ...

03-11

Kita ngenteni sampeyan ing Pameran Mesin Woodworking Internasional China Shunde (Lunjiao) kaping 22

Pameran Mesin Woodworking Internasional China Shunde (Lunjiao) kaping 22 bakal dianakake tanggal 10-13 Desember, 20 ...

10-29