Kaluwihan saka Service

Serves Enten

Technical Services (2)

Layanan Teknis

Ngatur model produk miturut kabutuhan pelanggan

Quality Guarantee

Jaminan kualitas

Layanan pelacakan kualitas siji-kanggo-siji tanpa gangguan 24 jam, ngatasi masalah pelanggan sajrone 48 jam

Logistics Service

Layanan Logistik

Domestik 8 jam tekan, Asia tenggara 48 jam tekan, Eropa lan Amerika 72 jam tekan

Company vision

Visi perusahaan

Fokus ing teknologi karbida lan syarat klien, ngumpulake kawicaksanan tim, kanggo nyukupi kabutuhan sosial.

Company mission

misi perusahaan

Tujuane yaiku dadi produsen produk karbida semen lan alat pemotong sing unggul ing donya.Nglayani pelanggan global

Management idea

Ide manajemen

Ngembangake semangat kerja, ngupayakake kualitas unggul.

Company value

Nilai perusahaan

Realistis lan inovatif, mbangun kapercayan karo teknologi, kerja sama kanthi tulus.