Carbide Rectangular Woodworking Pisau Reversible karo 2 bolongan

Katrangan singkat:

Pisau Reversible Carbide persegi panjang digawe ing bahan mentah gandum ukuran micron kanthi resistensi nyandhang dhuwur lan kekuatan mlengkung.Pisau rampung iki diproses dening CNC lan peralatan khusus ing proses produksi 27 langkah.

Karbida padat K08 ndadekake pinggiran sing paling awet, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik lan pemotongan sing awet.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Pisau Reversible Carbide persegi panjang digawe ing bahan mentah gandum ukuran micron kanthi resistensi nyandhang dhuwur lan kekuatan mlengkung.Pisau rampung iki diproses dening CNC lan peralatan khusus ing proses produksi 27 langkah.

Karbida padat K08 ndadekake pinggiran sing paling awet, nyedhiyakake pengalaman sing luwih apik lan pemotongan sing awet.

Sudut pisau sisipan sing bisa dibalik banget landhep tanpa radius, pilihan sing paling apik kanggo ngowahi profil lurus lan meh 90 ° ing sudhut.
Lading sing bisa diindeks 2 sisi nggawe pinggiran ngoper dadi cepet, sing nyuda wektu mudhun.

Iki nindakake pemotongan sing tahan suwe lan lancar ing kayu atos sing paling padhet.Kang digunakake kanggo lumahing kayu spiral / planing cutterheads, groovers, helical planer kepala cutter, lan aplikasi woodworking liyane.

kauntungan kita

Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun sejarah produksi alat pemotong kayu tungsten karbida, khusus ing produksi piso sing bisa dibalik tungsten karbida lan macem-macem sisipan karbida.
Luwih saka setengah produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan negara lan wilayah maju liyane.kinerja Product kebak meets syarat ketat saka macem-macem peralatan edgebander.Kualitas produk ana ing posisi utama ing segmen pasar alat kayu domestik lan manca.

Spesifikasi Umum

Knives with 2 Holes

Dawane (mm) Jembar (mm) Ketebalan (mm) Sudut Ujung "a" Cutting Edges
29 12 1.5 35° 2 Ujung
30 12 1.5 35° 2 Ujung
30 12 2.5 35° 2 Ujung
40 12 1.5 35° 2 Ujung
49.5 12 1.5 35° 2 Ujung
50 12 1.5 35° 2 Ujung
59.5 12 1.5 35° 2 Ujung
60 12 1.5 35° 2 Ujung

Ukuran liyane utawa Product Custom kasedhiya, please aran gratis kanggo kontak karo kita

FAQ

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bisa menehi conto gratis kanggo dites.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita