Pisau pemotong kutub baterei

Katrangan singkat:

Pisau kanggo diafragma pemotongan kutub baterei utamane digunakake ing industri manufaktur baterei.

Pisau pemotong sing tepat dhuwur kanggo industri baterei merek "Zweimentool" menang penghargaan prestasi teknologi saka China, Pisau jenis iki digawe saka bubuk karbida tungsten prawan, sawise proses metalurgi bubuk lan mesin sing tepat, piso kita duwe toleransi sing dhuwur banget lan dawa. urip layanan, Saben piso dititi priksa kanthi tes amplifikasi canggih.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Piso pemotong kutub baterei karbida utamane digunakake ing industri manufaktur baterei.
Pisau pemotong sing tepat dhuwur kanggo industri baterei merek "Zweimentool" menang penghargaan prestasi teknologi saka China, Pisau jenis iki digawe saka bubuk karbida tungsten prawan, sawise proses metalurgi bubuk lan mesin sing tepat, piso kita duwe toleransi sing dhuwur banget lan dawa. urip layanan, Saben piso dititi priksa kanthi tes amplifikasi canggih.
diaphragm of battery poles cutting machine

Ukuran Umum

Item No Jeneng produk OD (mm) ID (mm) T (mm)
1 Pisau Slitting 68 46 0.5/1.0
2 Pisau Slitting 72 46 0.5/1.0
3 Pisau Slitting 76 46 0.5/1.0
4 piso ngisor 60 40 5

Kenapa kita?

Sembarang ukuran liyane, please aran gratis kanggo kontak karo kita, kita bakal mangsuli pitakonan sampeyan ing 24 jam.
Kenapa kita?
Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun sejarah produksi tungsten carbide slitting knives, khusus ing produksi tungsten carbide corrugated paper piso babak lan macem-macem carbide slitting knives.
Luwih saka setengah produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan negara lan wilayah maju liyane.kinerja Product kebak meets syarat ketat macem-macem peralatan slitting kacepetan dhuwur.Kualitas produk ana ing posisi utama ing segmen pasar alat industri domestik lan manca.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita