Tungsten Carbide Scraper Blades

Katrangan singkat:

Blade scraper karbida sing disemen minangka produk sing luwih apik saka bilah scraper baja umum, sing nggunakake resistensi nyandhang lan resistensi dampak saka karbida tungsten sing disemen.Kinerja luwih awet tinimbang pisau scraper baja umum.Miturut tes kasebut, umur layanan blades scraper karbida luwih saka 50 kaping saka blades scraper umum.Alat scraper karbida digunakake akeh ing industri cat lan gawe kapal, lan minangka alat sing paling apik kanggo mbusak cat lan permukaan logam.

Perusahaan kita duwe bahan karbida semen sing cocog kanggo cat lan bilah pembersih permukaan logam.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Blade scraper karbida sing disemen minangka produk sing luwih apik saka bilah scraper baja umum, sing nggunakake resistensi nyandhang lan resistensi dampak saka karbida tungsten sing disemen.Kinerja luwih awet tinimbang pisau scraper baja umum.Miturut tes kasebut, umur layanan blades scraper karbida luwih saka 50 kaping saka blades scraper umum.Alat scraper karbida digunakake akeh ing industri cat lan gawe kapal, lan minangka alat sing paling apik kanggo mbusak cat lan permukaan logam.
Perusahaan kita duwe bahan karbida semen sing cocog kanggo cat lan bilah pembersih permukaan logam.

Spesifikasi utama

1: 50mm x 12mm x 1.5mm - 35°(pinggiran pindho)
2: 60mm x 12mm x 1.5mm - 35°(pinggiran pindho)

Yen sampeyan duwe syarat ukuran khusus, please aran gratis kanggo hubungi Staff sales kita, Staff technical bakal menehi rekomendasi materi lan ukuran sing paling cocok kanggo sampeyan.
Zweimentool carbide scraper glathi Highly ngormati dening pelanggan ing saindhenging donya amarga saka kualitas awet lan rega competitive.

product (3)
product (2)
product (1)

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bisa menehi conto gratis kanggo dites.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Sampeyan uga bisa nyedhiyakake gagang baja?
Ya, kita wis nangani supplier sing wis kerjo bareng kanggo akèh taun, lan bisa nyedhiyani sampeyan stell scraper Ngalahake kanthi kualitas dhuwur, murah-rega.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk