Carbide Rotary Burr SF Shape -Tree Shape karo Radius End

Katrangan singkat:

Carbide rotary burr SF wangun uga disebut carbide rotary burr karo wangun wit karo radius mburi,

Ukuran SF1225 / SF-5 Carbide Rotary Burr minangka ukuran sing paling populer ing industri galangan kapal.


Detail Produk

Tag produk

Fitur

1. Bisa diprodhuksi miturut syarat pelanggan (ukuran metrik utawa inci)
2. Ukuran standar ing tabel ing ngisor iki, yen duwe syarat liyane, tulung marang kita.
3. akeh manéka, kayata silinder tanpa Cut mburi, silinder karo Cut mburi, wit radius pungkasan semangat pungkasan lan jurusan beda;
4. Nyalin conto sampeyan utawa ngasilake burr karbida miturut gambar sampeyan;
5. We nyedhiyani layanan selaras, kabeh requirement bisa negociatable.

Aplikasi

1: Trimming flash sudhut, burrs lan welding garis casting, forging lan welding bagean;
2: Rampung mesin macem-macem cetakan logam;
3: Rampung nglereni saka vane wheel runner;
4: Chamfering, rounding lan channeling saka macem-macem jinis bagean mesin;
5: Rampung mesin permukaan bolongan utama bagean mesin;
6: Ukiran artistik kabeh jinis logam utawa bagean non-logam;

Jinis Cutting Edges

Jinis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Tunggal M  sa (1) Kepala pemotong tunggal standar, bentuk bergerigi apik, lan permukaan rampung apik, cocok kanggo ngolah baja hardened kanthi kekerasan HRC40-60 derajat, paduan tahan panas, paduan basis nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat, lsp.
Dobel Cut X  sa (2) Bentuk pemotongan ganda iki nduweni chip sing cendhak lan permukaan sing dhuwur, cocok kanggo ngolah wesi tuang, baja tuang, baja kanthi kekerasan kurang saka HRC60, paduan berbasis Nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat austenitik, paduan titanium, lsp.
Aluminium Cut W  sa (3) Wangun nglereni Aluminium nduweni kanthong chip sing gedhe, pinggiran sing cetha banget lan mbusak chip sing cepet, cocok kanggo ngolah aluminium, paduan aluminium, logam ringan, logam non-ferrous, plastik, karet atos, kayu lan sapiturute

Spesifikasi Utama

sa

Bentuk lan Jinis Urutan No. Ukuran Tipe Gigi
Diameter sirah (mm) d1 Dawane sirah (mm) L2 Shank Diameter (mm) d2 Total Length (mm) L1
Wangun Wit kanthi Radius End Type F F0313X03-25 3 13 3 38 X
F0413X03-38 4 13 3 51 X
F0613X03-38 6 13 3 51 X
F0618X06-45 6 18 6 63 X
F0820X06-45 8 20 6 65 X
F1020X06-45 10 20 6 65 X
F1225X06-45 12 25 6 70 X
F1425X06-45 14 25 6 70 X
F1625X06-45 16 25 6 70 X

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, urutan trail kasedhiya sawise komunikasi efektif.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Apa sampeyan uga bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanggo mesin waterjet?
Ya, kita duwe pemasok mesin waterjet sing wis kerja sama sajrone pirang-pirang taun, kita bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanthi rega murah lan murah.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
A: Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita