Carbide Rotary Burr SH Shape -Flame Shape

Katrangan singkat:

The Carbide Rotary SH Shape Burr utamane digunakake karo alat listrik pneumatik utawa alat listrik, uga bisa dipasang ing alat mesin, ditrapake kanggo kabeh jinis logam, jade, kayu, bisa digunakake kanggo proses cetakan lan die lan manufaktur, chamfering mekanik , sudhut dibunderaké, Processing alur, casting, forging, welding, lampu kilat, burrs, reresik welding, logam lan bahan non-logam kayata jade, watu, balung, kayu etc


Detail Produk

Tag produk

Fitur

● 100% carbide prawan mentahan.
● Ing kasus paling, setir mecah cilik bisa diganti tanpa polusi bledug.
●Proses kualitas dhuwur, polishing sampurna, bisa ngolah macem-macem rongga cetakan kanthi tliti dhuwur.
●Aman lan trep kanggo nggunakake, nyuda kakiyatan pegawe buruh lan nambah lingkungan apa.
● Kekiatan apik, ngirit biaya luwih akeh.

Aplikasi

1: Trimming flash sudhut, burrs lan welding garis casting, forging lan welding bagean;
2: Rampung mesin macem-macem cetakan logam;
3: Rampung nglereni saka vane wheel runner;
4: Chamfering, rounding lan channeling saka macem-macem jinis bagean mesin;
5: Rampung mesin permukaan bolongan utama bagean mesin;
6: Ukiran artistik kabeh jinis bagean logam utawa non-logam;

Jinis Cutting Edges

Jinis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Tunggal M  sa (1) Kepala pemotong tunggal standar, bentuk bergerigi apik, lan permukaan rampung apik, cocok kanggo ngolah baja hardened kanthi kekerasan HRC40-60 derajat, paduan tahan panas, paduan basis nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat, lsp.
Dobel Cut X  sa (2) Bentuk pemotongan ganda iki nduweni chip sing cendhak lan permukaan sing dhuwur, cocok kanggo ngolah wesi tuang, baja tuang, baja kanthi kekerasan kurang saka HRC60, paduan berbasis Nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat austenitik, paduan titanium, lsp.
Aluminium Cut W  sa (3) Wangun nglereni Aluminium nduweni kanthong chip sing gedhe, pinggiran sing cetha banget lan mbusak chip sing cepet, cocok kanggo ngolah aluminium, paduan aluminium, logam ringan, logam non-ferrous, plastik, karet atos, kayu lan sapiturute

Spesifikasi Utama

sa

Bentuk lan Jinis Urutan No. Ukuran Tipe Gigi
Diameter sirah (mm) d1 Dawane sirah (mm) L2 Shank Diameter (mm) d2 Total Length (mm) L1
Bentuk Flame Tipe H H0307X03-31 3 7 3 38 X
H0413X03-38 4 13 3 51 X
H0613X03-38 6 13 3 51 X
H0618X06-45 6 8 6 63 X
H0820X06-45 8 20 6 65 X
H1025X06-45 10 25 6 70 X
H1232X06-45 12 32 6 77 X
H1636X06-45 16 36 6 81 X

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, urutan trail kasedhiya sawise komunikasi efektif.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Apa sampeyan uga bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanggo mesin waterjet?
Ya, kita duwe pemasok mesin waterjet sing wis kerja sama sajrone pirang-pirang taun, kita bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanthi rega murah lan murah.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
A: Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita