Grounded Carbide Rods

Katrangan singkat:

Materi rod karbida semen sing diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni karakteristik kinerja stabil, welding gampang, resistensi nyandhang lan resistensi impact.Materi kasebut utamane digunakake ing manufaktur alat pemotong, endmills, bor, pemotong panggilingan.Rod karbida bisa digunakake kanggo nglereni, stamping lan alat ukur,

bor pengeboran kayu, pemotong panggilingan logam, lan macem-macem lapangan pangolahan logam non-ferrous.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Materi rod karbida semen sing diprodhuksi dening perusahaan kita nduweni karakteristik kinerja stabil, welding gampang, resistensi nyandhang lan resistensi impact.Materi kasebut utamane digunakake ing manufaktur alat pemotong, endmills, bor, pemotong panggilingan.Rod karbida bisa digunakake kanggo nglereni, stamping lan alat ukur,
bor pengeboran kayu, pemotong panggilingan logam, lan macem-macem lapangan pangolahan logam non-ferrous.
Perusahaan kita utamane nyedhiyakake rod karbida toleransi h5, h6 lan kosong rod karbida.
Miturut umpan balik pelanggan, bahan kita bisa ngganti merek karbida Eropa kanthi sampurna .kita bisa ngirit biaya produksi akeh pelanggan.

Bahan Paling Apik kanggo Rod Karbida

Kelas Kita Kelas ISO Komposisi kimia Sifat Fisik Rekomendasi panggunaan kanggo kahanan kerja
WC% Co% Ni% % liyane atose TRS Kapadhetan
HRA Mpa g/cm³
ZW05F K05 94 5 / 1 94 2800 14.9 Gandum super alus, tahan nyandhang banget, ditrapake kanggo reamer, pemotong karbon lan pemotong kayu pring
ZW30F K30 89 10 / 1 92 3800 14.4 Gandum subfine, ditrapake kanggo nggawe macem-macem alat pemotong bolongan, pemotong panggilingan, mata bor, keran lan grater puteran, lan liya-liyane, uga ditrapake kanggo ngolah baja karbon, wesi tuang sing adhem, paduan nonferrous, jinis bahan plastik, serat karbon, lan liya-liyane. materi kanggo piranti dilapisi
ZW40F K40 87 12 / 1 92.8 4200 14.1 Gandum super alus, struktur organisasi sing apik banget, kekerasan dhuwur lan resistensi nyandhang, Rekomendasi khusus kanggo nggawe jinis endmills, utamane alat panggilingan kanthi kacepetan dhuwur, Aplikasi kanggo nggawe pemotong kanggo jinis baja manufaktur keras, baja tahan karat, alloy titanium, baja mati. (kekerasan <60HRC)

Uga Kita bisa nyedhiyakake

1 Karbida rod kosong
2 Coated Carbide Rods
3 Batang karbida kanthi bolongan
4 Batang karbida kanthi bolongan heliks derajat 30 °
5 Batang karbida lan tip karbida kanggo gundrills

Proses Teknologi Produksi

Spesifikasi Utama

product

Diameter (mm) Dawane (mm) Tol:0+1 Talang Tol: ± 0,1 sudut chamfer (Tol: ± 3°) Diameter (mm) Dawane (mm) Tol:0+1 Talang Tol: ± 0,1 sudut chamfer (Tol: ± 3°)
3 40 0.4 45° 8 80 0.6 45°
3 50 0.4 45° 8 90 0.6 45°
3 70 0.4 45° 8 100 0.6 45°
3 100 0.4 45° 8 150 0.6 45°
3 150 0.4 45° 10 70 0.6 45°
4 40 0.4 45° 10 75 0.6 45°
4 50 0.4 45° 10 90 0.6 45°
4 75 0.4 45° 10 100 0.6 45°
4 100 0.4 45° 10 125 0.6 45°
4 150 0.4 45° 11 110 0.8 45°
5 50 0.5 45° 12 75 0.8 45°
5 55 0.5 45° 12 90 0.8 45°
5 60 0.5 45° 12 100 0.8 45°
5 70 0.5 45° 12 120 0.8 45°
5 80 0.5 45° 14 75 0.8 45°
5 100 0.5 45° 14 110 0.8 45°
5 150 0.5 45° 14 125 0.8 45°
6 50 0.5 45° 16 100 0.8 45°
6 60 0.5 45° 16 125 0.8 45°
6 75 0.5 45° 18 100 0.8 45°
6 100 0.5 45° 18 150 0.8 45°
6 150 0.5 45° 20 100 1.0 45°
7 55 0.6 45° 20 120 1.0 45°
7 60 0.6 45° 20 150 1.0 45°
8 60 0.6 45° 25 100 1.0 45°
8 75 0.6 45° 25 150 1.0 45°

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, urutan trail kasedhiya sawise komunikasi efektif.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Apa sampeyan uga bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanggo mesin waterjet?
Ya, kita duwe pemasok mesin waterjet sing wis kerja sama sajrone pirang-pirang taun, kita bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanthi rega murah lan murah.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
A: Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita