Pisau Square Carbide Reversible

Katrangan singkat:

Pisau karbida persegi kayu, sing digunakake kanggo sirah pemotong planer spiral utawa pemotong planer heliks ing mesin jointer lan planer, kanggo ngolah kayu, papan partikel, plywood, chipboard, HDF, MDF.Desain sudhut radius bisa kanthi efektif nyegah goresan ing permukaan kayu.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Pisau karbida persegi kayu, sing digunakake kanggo sirah pemotong planer spiral utawa pemotong planer heliks ing mesin jointer lan planer, kanggo ngolah kayu, papan partikel, plywood, chipboard, HDF, MDF.Desain sudhut radius bisa kanthi efektif nyegah goresan ing permukaan kayu.

Kaluwihan Kita

Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun sejarah produksi alat pemotong kayu tungsten karbida, khusus ing produksi piso sing bisa dibalik tungsten karbida lan macem-macem sisipan karbida.

Luwih saka setengah produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan negara lan wilayah maju liyane.kinerja Product kebak meets syarat ketat saka macem-macem peralatan edgebander.Kualitas produk ana ing posisi utama ing segmen pasar alat kayu domestik lan manca.

Spesifikasi Umum

Knives with 2 Holes

Dawane (mm) Jembar (mm) Ketebalan (mm) a d(mm)
10.5 10.5 1.5 35° 4
12 12 1.5 35° 4
13 13 2.5 35° 4
17 17 2 35° 4
19 19 2 35° 4
14 14 2 35° 4
10.5 10.5 1.5 35°
13 13 2.5 30°
13.6 13.6 2 37°
13.6 13.6 2 45°
14 14 1.2 30°
14 14 1.7 22°
14 14 1.7 30°
14 14 2 30°

Ukuran liyane utawa Product Custom kasedhiya, please aran gratis kanggo kontak karo kita

woodworking carbide inserts

FAQ

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bisa menehi conto gratis kanggo dites.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita