Kabar

  • Some key knowledge about Cemented Carbide -Definitions of Physical Properties

    Sawetara kawruh tombol babagan Cemented Carbide -Definition of Physical Properties

    *Atos Kekerasan materi ditetepake minangka kemampuan kanggo nglawan hard Dipencet menyang permukaan obyek.Utamane nggunakake pangukuran Rockwell lan vickers.Amarga prinsip tes Vickers lan Rockwell beda, kudu ati-ati nalika ngowahi saka siji sistem dadi t...
    Waca liyane
  • Keep improving to improve the core competitiveness of

    Tansah nambah kanggo nambah daya saing inti saka

    alat pemotong karbida - kutipan saka Rapat Ringkasan Tahunan Industri Xinhua Tansah ningkatake daya saing inti alat pemotong karbida - kutipan saka rapat ringkesan taunan Industri Xinhua Ing taun 2021 kepungkur, ing kahanan rumit t...
    Waca liyane
  • We are waiting for you at the 22nd China Shunde (Lunjiao) International Woodworking Machinery Fair

    Kita ngenteni sampeyan ing Pameran Mesin Woodworking Internasional China Shunde (Lunjiao) kaping 22

    Pameran Mesin Woodworking Internasional China Shunde (Lunjiao) kaping 22 bakal dianakake tanggal 10-13 Desember 2021 ing Balai Pameran Lunjiao, Distrik Shunde, Kutha Foshan.Lunjiao diarani "Kota Mesin Woodworking China" Pambuka pameran: China Shunde (Lunjiao) Int...
    Waca liyane
  • A few things about Cemented Carbide Rods

    A sawetara bab Cemented Carbide Rods

    Batang karbida semen utamané dipigunakaké kanggo pengeboran, pabrik pungkasan, lan reamers.Uga bisa digunakake kanggo nglereni, stamping lan alat ukur.Kang digunakake ing papermaking, packaging, printing, lan industri Processing logam non-ferrous.Kajaba iku, uga akeh digunakake t ...
    Waca liyane
  • Sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti babagan carbide rotary burr

    Nganti pertengahan 1980-an, akeh file rotary karbida digawe kanthi tangan.Kanthi pangembangan teknologi kontrol numerik komputer sing saya tambah, mesin otomatis wis dadi populer, gumantung ing wong-wong mau kanggo ngukir sembarang jenis alur rotary burrs, lan bisa dicocogake kanggo requirement nglereni tartamtu ...
    Waca liyane
  • How to use carbide corrugated paper Slitting Knives correctly?

    Kepiye cara nggunakake Pisau Slitting Kertas Karbida kanthi bener?

    1: Operasi sing bener kanggo ndandani bilah bunder karbida ing wadhah: Priksa manawa bilah slitter corrugated karbida tetep stabil, pinggiran piso ora bisa ngiwa utawa nengen utawa mlumpat munggah lan mudhun sajrone operasi.2: Piranti ngasah piso: Ngasah piso bisa disetel kanthi manual utawa disesuaikan.Mbak...
    Waca liyane
  • ZWEIMENTOOL Xiamen International Stone Fair Blog

    ZWEIMENTOOL Xiamen International Stone Fair Blog

    Zweimentool melu ing Pameran Batu Internasional Xiamen kanthi sukses Ing tanggal 18 Mei 2021, perusahaan kita njupuk tabung pencampur waterjet produk unggul lan aksesori pemotongan waterjet kanggo melu ing Pameran Batu Internasional Xiamen China.Perusahaan kita ana ing pameran kaping 3 ...
    Waca liyane
  • Zigong Xinhua Industrial Co., Ltd. became the new director unit of Zigong

    Zigong Xinhua Industrial Co., Ltd. dadi unit direktur anyar Zigong

    Asosiasi Industri Karbida Semen, nganakake seminar teknologi produksi karbida semen, lan dadi pimpinan ing mbangun pangkalan produksi bar karbida semen Jam 9 esuk tanggal 8 Mei 2021, ing Hotel Huidong ing Zigong City, Produksi lan Teknologi Karbida Semen kaping 18. .
    Waca liyane
  • Our company will participate in the 21st China Xiamen International

    Perusahaan kita bakal melu ing 21st China Xiamen International

    Stone Fair bakal dianakake ing Xiamen, Fujian, China wiwit 18 nganti 21 Mei 2021 Pameran Batu Internasional Xiamen bakal dianakake ing Pusat Konvensi lan Pameran Xiamen wiwit tanggal 18 nganti 21 Mei 2021. Minangka pameran ngolah watu lan watu profesional paling gedhe ing China. ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2