Peralatan Produksi

Lini Produksi Peralatan Utama Industri

agathon grinding machine

Mesin Penggiling Agathon Kab

agathon grinding machine

Pusat Mesin Cnc Lima Sumbu

agathon grinding machine

Peter Wolters CNC Precision Double End Lapping Machine

Menara Semprotan Granulasi

Mesin iki cocok kanggo granulasi centrifugal keramik, produk kimia lan bahan liyane.Iku utamané cocok kanggo bahan karo syarat partikel khusus kayata cemented carbide tungsten carbide wêdakakêna, bahan keramik elektronik, alumina, wesi oksida, tungsten carbide, etc. Distribusi ukuran partikel bisa diatur kanggo nilai kurva distribusi paling apik liwat kacepetan saka wheel atomizer granulating, wangun bundher Fluidity produk apik, lan Kapadhetan produk dipencet dhuwur.Dibandhingake karo teknologi granulasi pabrik werni tradisional, bubuk granulated semprotan nduweni tekstur sing luwih seragam, lan karbida semen sing diprodhuksi luwih apik.

agathon grinding machine

agathon grinding machine

Low Pressure Sintering Furnace

Tungku sintering tekanan rendah kompatibel karo macem-macem fungsi kayata dewaxing, sintering vakum, sintering tekanan rendah, pangolahan tekanan rendah, lan sintering atmosfer.Utamane digunakake kanggo sintering tekanan rendah produk sing dipencet, pangolahan tekanan rendah produk sintered lan sintering produk sing dipencet karbon.Fungsi utama sintering tekanan rendah yaiku nyuda pori-pori mikroskopik ing karbida semen.Pori-pori ing awak sing disinter wis diilangi sajrone tahap sintering vakum.Tahap penet utamane kanggo ngilangi pori-pori mikroskopik.

agathon grinding machine

agathon grinding machine

Tungku sintering vakum

Pemanasan ing kahanan vakum, dewaxing vakum lan bantuan sintering kanggo mbusak impurities, nambah kemurnian atmosfer sintering, nambah wettability saka phase Binder, lan ningkataké reaksi.Sajrone kabeh proses sintering, awak sintered kandhel meh ora porosity, lan seri efek fisik lan kimia lan pangaturan struktural diprodhuksi, lan pungkasanipun karbida semen kandhel karo komposisi kimia tartamtu, sifat fisik lan mechanical, lan

Alat ukur gambar

Nalika ngukur, alat ukur gambar alat nyelarasake lan ngukur alat kasebut saka rong arah.Bisa mujudake pangukuran sumbu X, sumbu Y, sumbu Z, sumbu rotasi lensa horisontal, lan rotasi alat ing siji clamping, sing ngindhari pirang-pirang sumbu.Kanggo kesalahan sing diasilake sajrone clamping kapindho, piranti puteran tliti dhuwur coaxial digunakake ing lensa dual, sing ndadekake pangukuran.Dhiameter, dawa, jarak pinggiran nglereni, sudut rake, sudut mburi, lan sudut heliks alat bisa rampung ing siji clamping.Pangukuran sing akurat saka macem-macem dimensi kayata sudut deklinasi utama lan sudut defleksi sekunder

agathon grinding machine