Carbide Rotary Burr SC Shape -Silinder Shape karo Radius End

Katrangan singkat:

Carbide rotary burr uga disebut carbide pemotong kacepetan dhuwur, utawa carbide jamur cutter, Digunakake digunakake ing lapangan metalworking, Metal Processing lumahing etc


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

● Machining macem-macem jinis materi logam kalebu ≤ HRC65 hardened baja.
● Tinimbang gembong emery cilik, tanpa polusi wêdakakêna.
● Nambah produktivitas kaping sepuluh saka nggunakake pribadi tangan lan kaping telu kanggo limang saka nggunakake gembong ampelas cilik.
● Duwe umur dawa sepuluh kaping saka dhuwur kacepetan baja burs lan sèket kaping saka gembong Emery cilik.
● Rampung mesin macem-macem jinis die cavities.
● Njabut burrs saka castings, forgings lan spatter welding ing kumpulan weld.
● Chamfering amba, bunder manik utawa suling ing komponen mechanical.
● Chamfering utawa burring pipo.
● Polishing saluran impeller.
● Grinding bolongan kanggo wangun akurat.

Jinis Cutting Edges

Jinis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Tunggal M  sa (1) Kepala pemotong tunggal standar, bentuk bergerigi apik, lan permukaan rampung apik, cocok kanggo ngolah baja hardened kanthi kekerasan HRC40-60 derajat, paduan tahan panas, paduan basis nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat, lsp.
Dobel Cut X  sa (2) Bentuk pemotongan ganda iki nduweni chip sing cendhak lan permukaan sing dhuwur, cocok kanggo ngolah wesi tuang, baja tuang, baja kanthi kekerasan kurang saka HRC60, paduan berbasis Nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat austenitik, paduan titanium, lsp.
Aluminium Cut W  sa (3) Wangun nglereni Aluminium nduweni kanthong chip sing gedhe, pinggiran sing cetha banget lan mbusak chip sing cepet, cocok kanggo ngolah aluminium, paduan aluminium, logam ringan, logam non-ferrous, plastik, karet atos, kayu lan sapiturute

Spesifikasi Utama

sa

Bentuk lan Jinis Urutan No. Ukuran Tipe Gigi
Diameter sirah (mm) d1 Dawane sirah (mm) L2 Shank Diameter (mm) d2 Total Length (mm) L1
Wangun Silinder kanthi Jinis Ujung Radius c C0313X03-25 3 13 3 38 X
C0413X03-38 4 13 3 51 X
C0613X03-38 6 13 3 51 X
C0616X06-45 6 16 6 61 X
C0820X06-45 8 20 6 65 X
C1020X06-45 10 20 6 65 X
C1225X06-45 12 25 6 70 X
C1425X06-45 14 25 6 70 X
C1625X06-45 16 25 6 70 X

Pitakonan

P: Apa aku bisa nggawe pesenan jejak?
A: Ya, kita nampa pesenan testing cilik.

Q: Apa metode welding sampeyan?
Welding perak, Iki minangka cara welding utama kanggo produk berkualitas tinggi.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, barang stok 3 dina.Kanggo produk sutomized, 25 dina.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

P: Apa sampeyan bisa ngedol burr karbida ing bentuk jas?
A: Ya, kita duwe kothak plastik lipat, 5pcs / 8pcs / 10pcs formulir kemasan kasedhiya

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo kontak karo kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita