Riwayat Perusahaan

logo4

2005

Ing April 2005, perusahaan iki diadegaké ing Zigong City, Provinsi Sichuan, China, melu produksi karbida cemented, perusahaan milik negara.

2006

Ing taun 2006, perusahaan kasebut dianugerahi gelar Star Enterprise of Cemented Carbide Material Production in Zigong City

2009

Ing taun 2009, perusahaan kasebut ngrampungake reorganisasi lan diganti saka perusahaan milik negara dadi perusahaan perwakilan Legal.

2011

Ing 2011, Perusahaan wiwit ngenalake jalur produksi ing Jerman lan Swiss, luwih ngiyatake standar kontrol kualitas produksi.

2012

Ing 2012, perusahaan lulus sertifikasi sistem kualitas ISO internasional, entuk kualifikasi ekspor ing taun sing padha, lan miwiti bisnis ekspor.

2014

Ing 2014, perusahaan ngembangake bahan kinerja dhuwur CW05X lan CW30C sing cocog kanggo pangolahan logam lan kayu.

2015

Ing taun 2015, perusahaan kasebut disetujoni pamrentah kanggo pambangunan pabrik anyar, lan ukuran pabrik ditambah dadi 25.000 meter persegi.120 karyawan lan karyawan teknis

2018

Ing September 2018, perusahaan kasebut melu ing "Perusahaan Luar Biasa" ing Chicago Tool Show sing diatur dening Kementerian Ekonomi lan Perdagangan.

2019

Ing Mei 2019, perusahaan melu pameran EMO ing Hannover, Jerman, luwih mbukak pasar Eropa.

2019

Ing SEP 2019, XINHUA INDUSTRIAL nggawe merek alat pemotong karbida anyar "ZWEIMENTOOL" wiwit adol alat pemotong karbida berkualitas tinggi menyang pasar luar negeri miturut merek "ZWEIMENTOOL".

2020

Ing DEC 2020, omzet perusahaan ngluwihi $16 yuta tonggak sejarah.