2-wing Cutter Kepala Carbide Profil Insert Knives

Katrangan singkat:

Pinggir banding karbida scraper kanggo bejat sudhut, smoothing kurva lan ngresiki lancip plastik sudhut.Karbida padhet njamin daya tahan sing luwih gedhe lan tahan kanggo nyandhang.Gamelan imperfections digawe dening pemotong sak proses nuntun karo telung detents digawe khusus kanggo 1mm, 1.5mm lan 2mm radii.Gunakake scraper kanggo uga mesthekake flush trimming saka plastik pinggiran banding.

We duwe saham kanggo sawetara saka sudhut ngalangi carbide sakcara lan radius trimmer lading lan sisipan scraper kanggo kabeh jinis edgebander lan model.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan

Pinggir banding karbida scraper kanggo bejat sudhut, smoothing kurva lan ngresiki lancip plastik sudhut.Karbida padhet njamin daya tahan sing luwih gedhe lan tahan kanggo nyandhang.Gamelan imperfections digawe dening pemotong sak proses nuntun karo telung detents digawe khusus kanggo 1mm, 1.5mm lan 2mm radii.Gunakake scraper kanggo uga mesthekake flush trimming saka plastik pinggiran banding.

We duwe saham kanggo sawetara saka sudhut ngalangi carbide sakcara lan radius trimmer lading lan sisipan scraper kanggo kabeh jinis edgebander lan model.

kauntungan kita

Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun sejarah produksi alat pemotong kayu tungsten karbida, khusus ing produksi piso sing bisa dibalik tungsten karbida lan macem-macem sisipan karbida.
Luwih saka setengah produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan negara lan wilayah maju liyane.kinerja Product kebak meets syarat ketat saka macem-macem peralatan edgebander.Kualitas produk ana ing posisi utama ing segmen pasar alat kayu domestik lan manca.

Spesifikasi Umum

Dawane (mm) Jembar (mm) Ketebalan (mm) Radius
16 17 2 R2/2.5/3 φ4
20 12 1.5 R2/2.5 φ4
12 12 1.5 R2
12 12 1.5 R3
12 12 2 R2
12 12 2 R3
16 17 2 R2 φ4
16 17 2 R3 φ4

Ukuran liyane utawa Product Custom kasedhiya, please aran gratis kanggo kontak karo kita

FAQ

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bisa menehi conto gratis kanggo dites.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita