Pitakonan

FAQ

Lima pitakonan sing kudu dingerteni sadurunge milih produk sing paling cocog

Sadurunge sampeyan milih produk karbida semen, yen sampeyan ngandhani kabutuhan sampeyan ing limang aspek kasebut, teknisi bakal menehi rekomendasi kanthi cepet bahan lan produk sing paling cocog kanggo sampeyan.Iki bakal ngirit wektu lan biaya.Ing wektu sing padha, bahan lan alat karbida semen uga bakal entuk kinerja pangolahan sing paling apik.

P: Apa sampeyan ngolah logam utawa kayu?Apa bahan sing diproses?

A: Perusahaan kita duwe luwih saka 30 jinis karbida semen, lan saben kelas nduweni kondisi pangolahan sing paling cocok.Sawise nangkep obyek pangolahan, teknisi kita bisa cocog karo materi sing paling cocok kanggo sampeyan, Ayo materi entuk kinerja sing paling apik.

P: Apa sampeyan kudu tuku bahan tungsten karbida utawa alat pemotong karbida?

A: Perusahaan kita dipérang dadi rong kategori produk miturut wangun produk, bahan karbida semen lan alat karbida semen.Produk material kalebu rod karbida semen, piring karbida semen, karbida kanggo cetakan lan mati lan macem-macem kosong karbida semen, lsp.

Piranti karbida utamane alat pemotong karbida sing digunakake ing macem-macem lapangan.Sawise njlentrehake kabutuhan, kita bakal duwe tim profesional kanggo nyedhiyakake layanan 24 jam siji-kanggo-siji.

P: Apa sampeyan duwe syarat dhuwur khusus kanggo akurasi pangolahan & toleransi produk?

A: Umumé, kita ngolah miturut toleransi dimensi standar internasional, sing bisa nyukupi syarat paling akeh pelanggan.Nanging, yen sampeyan duwe syarat khusus kanggo toleransi dimensi produk, kabari kita luwih dhisik, amarga rega produk lan wektu pangiriman bakal beda.

P: Apa merek lan bahan karbida sing sampeyan gunakake saiki?

A: Yen sampeyan bisa nyedhiyakake merek karbida semen sing sampeyan gunakake saiki, info babagan sifat kimia, sifat fisik, teknisi kita bakal kanthi cepet lan akurat cocog karo materi sing paling apik kanggo sampeyan.

Q: stabilitas kualitas lan anjog wektu

A: Perusahaan kita minangka perusahaan karbida semen profesional sing ngasilake saka bahan mentah tungsten karbida nganti produk rampung dening pabrik kita dhewe, saengga saben link produksi dikontrol dening awake dhewe.Perusahaan kita beroperasi kanthi ketat sesuai karo sertifikasi sistem mutu ISO2000, sing bisa njamin stabilitas kualitas saben produk.Produk standar bisa dikirim sajrone 3 dina, lan produk sing disesuaikan bisa dikirim sajrone 25 dina.