Carbide Rotary Burr SB Shape -Silinder Shape karo End Cut

Katrangan singkat:

Carbide rotary burr uga disebut carbide pemotong kacepetan dhuwur, utawa carbide jamur cutter, Digunakake digunakake ing lapangan metalworking, Metal Processing lumahing etc


Detail Produk

Tag produk

Fitur

*Saged mesin variours logam (kalebu defferent quenching baja) lan non-logam bahan kayata marmer, jade lan balung.Kanthi atose nganti HRC70,.
* Kanggo ngganti rodha nggiling shank cilik ing pirang-pirang kasus, ora ana kontaminasi bledug.,
* Kualitas mesin sing apik lan kelancaran sing cocog kanggo mesin macem-macem rongga cetakan kanthi akurasi sing dhuwur;
* Urip layanan dawa, 10 kaping alat baja kacepetan dhuwur lan 200 kaping rodha mecah cilik ing kekiatan.
* Gampang kanggo nangani lan operate.Aman lan dipercaya, bisa nyuda intensitas tenaga kerja lan nambah kahanan kerja;
* entuk manfaat ekonomi sing dhuwur, bisa uga nyuda biaya proses lengkap 10%.
Biasane, kacepetan rotasi alat listrik utawa pneumatik kudu 6000-50000 saben menit.
Kanggo nggunakake aman, carbide rotary burrs kudu bener clamped sak operasi, supaya reciprocally dipakani, mbalikke pabrik luwih sarujuk.Kanggo nglindhungi mata nganggo kaca tingal protèktif lan nyegah chip saka cipratan ing wektu sing padha.

Aplikasi

1: Trimming flash sudhut, burrs lan welding garis casting, forging lan welding bagean;
2: Rampung mesin macem-macem cetakan logam;
3: Rampung nglereni saka vane wheel runner;
4: Chamfering, rounding lan channeling saka macem-macem jinis bagean mesin;
5: Rampung mesin permukaan bolongan utama bagean mesin;
6: Ukiran artistik kabeh jinis bagean logam utawa non-logam;

Jinis Cutting Edges

Jinis Cutting Edge Gambar Aplikasi
Tunggal M  sa (1) Kepala pemotong tunggal standar, bentuk bergerigi apik, lan permukaan rampung apik, cocok kanggo ngolah baja hardened kanthi kekerasan HRC40-60 derajat, paduan tahan panas, paduan basis nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat, lsp.
Dobel Cut X  sa (2) Bentuk pemotongan ganda iki nduweni chip sing cendhak lan permukaan sing dhuwur, cocok kanggo ngolah wesi tuang, baja tuang, baja kanthi kekerasan kurang saka HRC60, paduan berbasis Nikel, paduan berbasis kobalt, baja tahan karat austenitik, paduan titanium, lsp.
Aluminium Cut W  sa (3) Wangun nglereni Aluminium nduweni kanthong chip sing gedhe, pinggiran sing cetha banget lan mbusak chip sing cepet, cocok kanggo ngolah aluminium, paduan aluminium, logam ringan, logam non-ferrous, plastik, karet atos, kayu lan sapiturute

Spesifikasi Utama

sa

Bentuk lan Jinis Urutan No. Ukuran Tipe Gigi
Diameter sirah (mm) d1 Dawane sirah (mm) L2 Shank Diameter (mm) d2 Total Length (mm) L1
Wangun Silinder karo End Cut Tipe B B0313X03-25 3 13 3 38 X
B0413X03-38 4 13 3 51 X
B0613X03-38 6 13 3 51 X
B0616X06-45 6 16 6 61 X
B0820X06-45 8 20 6 65 X
B1020X06-45 10 20 6 65 X
B1225X06-45 12 25 6 70 X
B1425X06-45 14 25 6 70 X
B1625X06-45 16 25 6 70 X

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bakal menehi conto gratis kanggo dites.

Q: Apa metode welding sampeyan?
A: Welding Silver, Iki minangka cara welding utama kanggo produk berkualitas tinggi.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, barang stok 3 dina.Kanggo produk sutomized, 25 dina.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

P: Apa sampeyan bisa ngedol burr karbida ing bentuk jas?
A: Ya, kita duwe kothak plastik lipat, 5pcs / 8pcs / 10pcs formulir kemasan kasedhiya

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo kontak karo kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita