Apa Pilih Kita

edeecf85866c983b5f3d475a3ba0382
asfsd

KualitasManagement sakaSkita

Granulasi semprotan ngganti granulasi penggilingan bola tradisional

Bahan mentah Tungsten karbida sing dipilih kanthi ketat

Xinhua Industrial minangka unit anggota tingkat pertama saka Asosiasi Industri Tungsten China entuk manfaat saka sumber daya Top nasional, China Minmetals Group langsung nyedhiyakake bahan mentah berkualitas tinggi

100% jaminan bahan baku berkualitas tinggi

Produksi - semangat pengrajin minangka unsur inti produksi

Inovasi teknologi terus-terusan lan nganyarke baris produksi, lan saiki 70% jalur produksi pabrik kita wis otomatis, lan kenaikan bertahap ing tingkat otomatis njamin stabilitas kualitas produk.Inti kualitas yaiku bakat.Industri Xinhua minangka perusahaan sing ngutamakake bakat.Kabeh karyawan baris produksi kita duwe pengalaman kerja sing sugih.Investasi taunan perusahaan ing inovasi teknologi lan upgrade peralatan nyumbang 40% saka biaya operasi.Teknisi kita terus nantang watesan presisi alat.

Kita yakin manawa mung kanthi inovasi terus-terusan, kualitas bisa njaga daya saing internasional

sdsf

Kontrol kualitas sing ketat

gdg
kuh

Produk perusahaan kita dijamin 100% dipriksa kanthi lengkap sadurunge dikirim, utamane saka wolung aspek tampilan produk, ukuran, kekerasan material, kapadhetan, coercivity, saturasi magnetik, metalografi, sifat mekanik lan kinerja produk.Kita duwe peralatan uji presisi sing unggul ing industri.Tingkat kualifikasi produk kita 100%, lan kepuasan pelanggan tetep ndhuwur 99%

Nilai produk

dsaf
kjhl

Kita duwe perpustakaan cetakan lengkap, lan kita uga bisa nyedhiyakake produksi khusus kanggo pelanggan kanthi kabutuhan sing beda,

Kita mesthi ngupayakake otomatisasi tinimbang tenaga kerja, intelijen buatan tinimbang tenaga kerja, amarga kita percaya yen bakat sing trampil ing operasi mesin lan peralatan minangka otak perusahaan.Perusahaan bakal terus nambah otomatisasi produksi, entuk kualitas produk sing luwih stabil, nyuda biaya tenaga kerja ing proses produksi.supaya produk kita duwe pijakan ing donya kanthi kaluwihan kualitas lan rega.

Logistik sing aman lan efisien

fdsgdf
es
fd

Produk standar ana ing saham lan bakal dikirim sajrone telung dina sawise pembayaran dikonfirmasi

Produk non-standar, bahan, gambar dikonfirmasi, pangiriman 20-30 dina
Kita bakal milih rencana transportasi sing paling cocog kanggo ngirit biaya transportasi kanggo para pelanggan.Ana transportasi udara, darat, sepur lan segara.Perusahaan logistik sing kerjo bareng karo kabeh duwe kualifikasi sing cocog, perusahaan logistik skala gedhe sing stabil lan dipercaya kayata DHL, FedEx, TNT, lsp., Priksa manawa barang kasebut dikirim kanthi aman lan tepat wektu.Umumé, Eropah: 4-6 dina, Amerika: 3-5 dina, Asia: 3-6 dina, Oceania: 4-5 dina.Barang kita bisa dikirim door to door.

SERVICE sampurna

dsafd
jhkl

Konsep layanan kita: Kerjasama siji-wektu, layanan seumur hidup,

Staff sales kita ngawula pelanggan 24h siji-kanggo-siji saka pra-sales kanggo sawise-sales

Kita nyedhiyakake layanan pelanggan siji-kanggo-siji 24 jam

Penjualan lan Insinyur bakal mangsuli pitakon pelanggan sajrone 24 jam, kabeh masalah bakal dirampungake nganti pelanggan wareg.

Harry Ho

+86 18215670293