Marquip Carbide Circular Corrugated Slitting Knives

Katrangan singkat:

Tungsten Carbide Corrugated Paper Slitting Knife

Utamane clamped ing peralatan nglereni kertas corrugated, lan kertas corrugated dipotong kanthi prinsip slitting.


Detail Produk

Tag produk

Area aplikasi

Pisau bunder kertas corrugated cemented sing digawe dening tungsten carbide lan metalurgi bubuk kobalt nduweni kekerasan dhuwur lan tahan nyandhang, lan ing wektu sing padha duwe resistensi panas lan tahan korosi sing apik, saengga lading digunakake kanthi akeh ing nglereni karton bergelombang.
Kanthi nyetel rasio tungsten karbida lan kobalt lan ukuran partikel bubuk tungsten karbida, kita entuk karbida semen kanthi sifat sing beda kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda.

kauntungan kita

Perusahaan kita duwe luwih saka 20 taun sejarah produksi tungsten carbide slitting knives, khusus ing produksi tungsten carbide corrugated paper piso babak lan macem-macem carbide slitting knives.
Luwih saka setengah produk diekspor menyang Eropa, Amerika Serikat lan negara lan wilayah maju liyane.kinerja Product kebak meets syarat ketat macem-macem peralatan slitting kacepetan dhuwur.Kualitas produk ana ing posisi utama ing segmen pasar alat industri domestik lan manca.
Tujuane perusahaan kita yaiku dadi pemasok pisau slitting baja tungsten sing paling profesional, kualitas paling apik, lan paling gedhe.

Bahan sing Disaranake

sasmita Ukuran gandum Kapadhetan atose TRS(N/mm²) Cocog kanggo Cut
g/cm³ HRA
ZT20U Sub-fine 14.35-14.5 91.4-91.8 3200 Papan Corrugated, Serat Kimia, Plastik, Kulit
ZT26U Sub-fine 14-14.1 90.4-90.8 3500 Papan bergelombang, potongan kutub baterei
ZT30U Sub-fine 13.85-14 89.7-90.2 3200 Kertas karton

Spesifikasi Umum

Item No OD (mm) ID (mm) T (mm) bolongan (mm) Kasedhiya kanggo Mesin
1 230 110 1.1 φ9*6 bolongan FOSBER
2 230 135 1.1 4 slot tombol FOSBER
3 220 115 1 φ9*3 bolongan AGNATI
4 240 32 1.2 φ8,5 * 2 bolongan BHS
5 240 115 1 φ9*3 bolongan AGNATI
6 250 150 0.8 PETERS
7 257 135 1.1 FOSBER
8 260 112 1.5 φ11*6 bolongan ORANDA
9 260 140 1.5 ISOWA
10 260 168.3 1.2 φ10.5*8 bolongan MARQUIP
11 270 168.3 1.5 φ10.5*8 bolongan HSEIH
12 270 140 1.3 φ11*6 bolongan VATANMAKEINA
13 270 170 1.3 φ10.5*8 bolongan
14 280 160 1 φ7,5 * 6 bolongan MITSUBISHI
15 280 202 1.4 φ8*6 bolongan MITSUBISHI
16 291 203 1.1 φ8,5 * 6 bolongan FOSBER
17 300 112 1.2 φ11*6 bolongan TCY

Pisau kanggo nglereni papan corrugated Kanggo Mesin Cina

Item No OD (mm) ID (mm) T (mm) bolongan
1 200 122 1.2
2 210 110 1.5
3 210 122 1.3
4 230 110 1.3
5 230 130 1.5
6 250 105 1.5 φ11mm * 6 bolongan
7 250 140 1.5
8 260 112 1.5 φ11mm * 6 bolongan
9 260 114 1.6 φ11mm * 8 bolongan
10 260 140 1.5
11 260 158 1.5 φ11mm * 8 bolongan
12 260 112 1.4 φ11mm * 6 bolongan
13 260 158 1.5 φ9.2mm * 3 bolongan
14 260 168.3 1.6 φ10.5mm * 8 bolongan
15 260 170 1.5 φ9mm * 8 bolongan
16 265 112 1.4 φ11mm * 6 bolongan
17 265 170 1.5 φ10.5mm * 8 bolongan
18 270 168 1.5 φ10.5mm * 8 bolongan
19 270 168.3 1.5 φ10.5mm * 8 bolongan
20 270 170 1.6 φ10.5mm * 8 bolongan
21 280 168 1.6 φ12mm * 8 bolongan
22 290 112 1.5 φ12mm * 6 bolongan
23 290 168 1.5/1.6 φ12mm * 6 bolongan
24 300 112 1.5 φ11mm * 6 bolongan

FAQ kanggo masalah teknis

Analysis saka masalah umum saka corrugated Papan slitting piso
(Ora: kabeh masalah sing kita rembugan kanggo piso sing berkualitas)

Q1 Napa Singkat wektu kerja papan currugated slitting piso?
A: Apa ukuran gandum saka setir nggiling pas?
Kakehan ukuran gandum coarse saka mecah wheel nggawe wektu urip apa cendhak piso

Q2 Napa pinggir papan corrugated dipotong nganggo lading kanthi burr lan penyok?
A: Mangga dipriksa pinggiran nglereni piso Panjenengan, nglereni pinggiran cukup ngengkel?Utawa yen papan corrrugated teles banget?

Q3 Piso rusak
A: Déwan sing ora bener (umpamane piring flange sing cacat; screwing sing ora bener) bakal nyebabake bilah-bilah sing cepet rusak, ora ana tutul bilah sing ora bener nalika digunakake,
Roda penggiling ayunan sing ora stabil mecah lading, priksa bantalan roda penggilingan.
Tutul utawa serangan sing ora cocog karo barang-barang angel liyane.
Laka tabrakan saka lading

Q4 Kripik ing pojok nglereni sawise mecah.
A: Roda nggiling ayunan sing ora stabil bisa nyebabake masalah iki, malah ngrusak lading, Serangan barang sing angel uga bisa nyebabake keripik ing pinggiran.

Q5 Napa pinggir papan corrugated ora lurus?
A: kekuatan unmatched saka lading kanggo Papan corrugated karo Kapadhetan dhuwur.
FAQ babagan pre-sales lan after-sales

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, yen sampeyan duwe panjaluk sing jelas, kita bisa menehi conto gratis kanggo dites.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Sampeyan uga bisa nyedhiyakake gagang baja?
Ya, kita wis nangani supplier sing wis kerjo bareng kanggo akèh taun, lan bisa nyedhiyani sampeyan stell scraper Ngalahake kanthi kualitas dhuwur, murah-rega.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita