Babagan awake dhewe

Zigong City Xinhua Industrial Co,.Ltd.

Zigong City Xinhua Industrial Co., Ltd. diadegaké ing taun 2005. Dumunung ing kutha Zigong Provinsi Sichuan China, area pabrik kita 20000lan wis160teknisi lan karyawan ing total.

Zigong minangka salah sawijining basis produksi Bahan Tungsten karbida ing China.Xinhua Industrial minangka perusahaan khusus ing produksi bahan karbida lan alat pemotong karbida kanthi pengalaman luwih saka 20 taun,

ZWEIMENTOOL minangka merek alat karbida Kualitas sing diduweni dening Zigong City Xinhua Industrial Co., Ltd.

Dianugerahi dening Pemerintah Kota Zigong minangka perusahaan bintang ekspor inovasi teknologi tinggi lan dianugerahi gelar merek industri terkenal China dening Kementerian Perindustrian lan Teknologi Informasi China .Anjog riset lan pangembangan Industri Karbida Cemented ing China.

Kita duwe garis produksi kelas 1 lan sistem manajemen kualitas .saka bubuk Tungsten karbida nganti rampung

Pemeriksaan Produk Karbida,Kita duwe sistem pelacakan kualitas lengkap kanggo mesthekake yen saben produk nduweni kualifikasi,

produk kita paling kompetitif:Pisau Kayu Karbida, Batang Karbida,Nozel Abrasive Waterjet,Carbide Rotary Burrs, Carbide Industrial Knives, Circular Slitting Knives etc .60% produk sing diekspor menyang jaban rangkah pasar industri utamané majeng.

Produk industri karbida semen "ZWEIMENTOOL" disenengi para pelanggan ing saindenging jagad kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif.

Kita mesthi percaya yen: Kualitas minangka aturan pertama kanggo slamet bisnis.

Tujuan kita: Nglayani pelanggan kanthi produk lan layanan sing sampurna, Ngurangi biaya bahan bakar industri

Kerjasama siji wektu, layanan seumur hidup

Pilih kita, kita bakal dadi mitra bisnis sing bisa dipercaya!