76.2mm Panjang Waterjet Abrasive Nozzles Water Jet Nozzle minangka salah sawijining bahan konsumsi ing mesin pemotong waterjet

Katrangan singkat:

Tabung pencampur waterjet perusahaan kita dikembangake dening klompok tim profesional sajrone meh 10 taun.Nduwe karakteristik tahan nyandhang dhuwur lan umur layanan sing dawa.Urip layanan rata-rata bisa nganti 120 jam.

Antarane wong-wong mau, teknologi granulasi tungsten karbida unik perusahaan sing ditrapake ing nozzle abrasive jet banyu saiki dadi pimpinan industri.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Tabung pencampur waterjet perusahaan kita dikembangake dening klompok tim profesional sajrone meh 10 taun.Nduwe karakteristik tahan nyandhang dhuwur lan umur layanan sing dawa.Urip layanan rata-rata bisa nganti 120 jam.
Antarane wong-wong mau, teknologi granulasi tungsten karbida unik perusahaan sing ditrapake ing nozzle abrasive jet banyu saiki dadi pimpinan industri.
Spesifikasi nozel waterjet sing diprodhuksi dening kita cocok kanggo peralatan waterjet arus utama asing, kayata FLOW, OMAX dll.

Kaluwihan Kita

Napa milih kita?

Nozel waterjet kita digawe saka bahan tungsten karbida tanpa binder (BLTC).Kita nggunakake premium nano-partikel bubuk prawan WC lan densify ing suhu dhuwur karo kahanan Processing sabenere kontrol.Materi kasebut nduweni kekerasan Vicker HV1 luwih saka 2700. Kita banjur nggunakake kabel EDM kanggo nggawe bolongan tengah lan WEDM kacepetan kurang kanggo ngrampungake bolongan tengah kanggo spek kanthi tingkat presisi mikron.Rampung lumahing dikontrol ing ngisor Ra 0.8 kanthi pirang-pirang langkah EDM kacepetan kurang.

OD (mm) ID (mm) LENGTH (mm) FOR MESIN WATERJET
9.45 0.76 76.2 KMT Nozzles
9.45 1.02 76.2 KMT Nozzles
6.35 0.76 76.2
6.35 1.02 76.2
7.0 0.76 76.2 DARDI Nozzles
7.0 1.02 76.2 DARDI Nozzles
7.14 0.76 76.2
7.14 1.02 76.2
6.35 0.76 63.5
6.35 1.02 63.5

Kustomisasi kasedhiya.Yen sampeyan butuh ukuran liyane, hubungi kita.

Aplikasi

Kaluwihan saka nglereni jet banyu, teknologi nglereni jet banyu tekanan dhuwur, dibandhingake karo cara nglereni tradisional, nglereni kadhemen ora ngganti sifat fisik lan kimia saka materi.Banyu tekanan dhuwur dicampur karo wedhi garnet, ampelas lan abrasive liyane kanggo ngewangi nglereni, sing bisa ningkatake kacepetan nglereni lan ketebalan jet banyu.Pemotongan jet banyu wis akeh digunakake ing nglereni keramik, nglereni watu, nglereni kaca lan logam, nglereni bahan komposit lan akeh industri liyane.Ing saiki, ana utamané 3-sumbu, 4-sumbu waterjet lan 5-sumbu waterjet peralatan ing pasar.

Pitakonan

Q: Apa aku bisa njaluk conto tes gratis?
A: Ya, urutan trail kasedhiya sawise komunikasi efektif.

P: Kepiye babagan leading time?
A: Kita duwe spesifikasi biasa ing saham, lan bisa dikirim sajrone telung dina sawise konfirmasi kontrak kasebut.

P: Apa sampeyan uga bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanggo mesin waterjet?
Ya, kita duwe pemasok mesin waterjet sing wis kerja sama sajrone pirang-pirang taun, kita bisa nyedhiyakake aksesoris liyane kanthi rega murah lan murah.

Q: Apa pabrik sampeyan bisa nyedhiyakake produksi OEM?
A: Ya, yen jumlah tuku sampeyan cocog karo syarat, kita bisa ngrancang kemasan kanggo sampeyan miturut syarat sampeyan

Q: Apa sampeyan njamin kualitas?
A: Ya, kita duwe layanan pelacakan sing dijamin kualitas kanggo produk sing wis didol.Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi staf sales kita.Sampeyan bakal entuk layanan sawise-sales sing puas sajrone 24 jam.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita