Sawetara kawruh tombol babagan Cemented Carbide -Definition of Physical Properties

4

* Kekerasan

Kekerasan materi ditetepake minangka kemampuan kanggo nglawan hard Dipencet menyang permukaan obyek.Utamane nggunakake pangukuran Rockwell lan vickers.Amarga prinsip tes Vickers lan Rockwell beda, kudu ati-ati nalika ngowahi saka siji sistem menyang sistem liyane.

* Kekuwatan Lapangan Coercive

Kekuwatan lapangan coercive minangka ukuran magnetisme residual ing daur ulang histeresis nalika pengikat kobalt (Co) ing kelas karbida semen dimagnetisasi lan banjur demagnetisasi.Bisa digunakake kanggo netepake status organisasi paduan .Sing luwih alus ukuran butir fase karbida, luwih dhuwur bakal dadi nilai gaya paksa .

* Saturasi Magnetik

Saturasi Magnetik : yaiku rasio intensitas magnetik kanggo kualitas.Pangukuran Saturasi Magnetik ing fase pengikat kobalt (Co) ing karbida semen digunakake dening industri kanggo ngevaluasi komposisi kasebut. "karbon bebas" utawa Grafit.

* Kapadhetan

Kapadhetan (gravitasi spesifik) sawijining bahan yaiku rasio volume .Kanggo diukur nggunakake teknik pamindahan banyu. Kapadhetan karbida semen mudhun sacara linear kanthi nambah isi kobalt kanggo gelar Wc-Co.

* Kekuwatan Pecah Transversal

Transverse Rupture Strength (TRS)yaiku kemampuan materi kanggo nolak mlengkung.diukur ing titik pecah saka bahan ing tes telung titik standar.

*Analisis Metalografi

Kobalt Lakes bakal ikatan sawise sintering , keluwihan kobalt bisa ana ing wilayah tartamtu saka struktur. mbentuk blumbang kobalt, yen ikatan phase incompletely adhesive, ana bakal mbentuk sawetara pori ampas, Kobalt pools lan porosity bisa dideteksi kanthi nggunakake mikroskop metallographic.

5

Carbide Rods Processing Pambuka

1: Ngethok

Saliyane dawa standar 310 utawa 330 mm, kita bisa nyedhiyani layanan nglereni rod karbida saka sembarang dawa standar utawa dawa khusus.

2: Toleransi

Toleransi mecah sing apik bisa digiling nganti toleransi h5 / h6, syarat toleransi grinding liyane bisa diproses miturut gambar sampeyan

3: Kempling

Bisa nyedhiyakake layanan chamfering rod karbida semen kanggo nambah efisiensi pangolahan


Wektu kirim: Mar-22-2022